Installatie van en onderhoud aan cv-ketels in regio Eindhoven

Neem contact op

De cv-ketel is waarschijnlijk het meest gebruikte apparaat binnenshuis, zonder dat u daar misschien bij stilstaat. Het is daarom erg belangrijk dat u uw cv regelmatig laat onderhouden. Groenen Installaties is uw cv-specialist uit Bergeijk (regio Eindhoven) die het nodige onderhoud en de eventuele reparatie voor u uitvoert of een nieuwe ketel installeert.

De cv-ketel: het warme hart van uw woning

Terwijl u lekker doucht en de verwarming aanstaat, wilt u dat er ergens anders in huis ook nog probleemloos warm water kan worden getapt. Gelukkig kunnen hr- en cv-ketels steeds meer. Groenen Installatie adviseert u graag over het juiste type ketel en verzorgt de installatie hiervan. Ons advies baseren we onder meer op uw gemiddelde warmwaterverbruik.

Als u ook nieuwe radiatoren nodig heeft dan berekenen we de inhoud van de ruimtes die de radiatoren moeten verwarmen. Met deze informatie krijgt u persoonlijk en optimaal advies en een ketel die perfect op uw woonsituatie aansluit. Na het monteren van de thermostaat krijgt u uiteraard een duidelijke uitleg over hoe het systeem werkt.

Cv-ketel laten installeren

U kunt bij Groenen Installaties terecht voor:

  • Complete cv-installaties

  • Cv-ketels

  • Combi-ketels

  • Geisers

  • Boilers

  • Vloerverwarming

Groenen Installaties is dealer van Nefit cv-ketels en randapparatuur, daarnaast werken we met de merken Remeha en Vaillant.

Meer informatie

Cv-ketelstoring?

Een koude douche en gebrek aan warmte in huis is natuurlijk erg vervelend. Daarom staan we met onze storingsdienst 24/7 voor u klaar. Bel 06 - 26 67 90 97 en we zorgen dat u snel weer van de warmte kunt genieten.

Neem contact op