Badkamerrenovatie, dakgootreparatie en ander loodgieterswerk in regio Eindhoven

Neem contact op

Groenen Installaties is naast cv-specialist ook werkzaam als loodgieter. We voeren diverse werkzaamheden uit zodat u er niet alleen warm, maar ook droog bij zit.

Lekkage aan uw waterleiding of riolering?

Heeft u een lekkage, moet er een douchecabine geïnstalleerd worden, heeft u schade aan uw waterleidingen of riool? Voor al deze loodgieterswerkzaamheden kunt u terecht bij Groenen Installaties uit de regio Eindhoven.

 

We zijn snel ter plaatse. Al het loodgieterswerk voeren we vakkundig en secuur uit. Hierdoor krijgt u altijd het gewenste resultaat.

Schakel een loodgieter in

Een dakgoot laten repareren of vervangen

Heeft u een lekkende dakgoot of is uw dakgoot aan vervanging toe? Uw dakgoot krijgt de verdiende aandacht. Uw lekkage wordt gerepareerd en mocht dat niet lukken, dan wordt er een nieuwe goot geplaatst.

 

Wilt u liever een geheel nieuwe regenafvoer voor aan uw dak? Ook dat is geen probleem voor Groenen Installaties. We gaan professioneel te werk en uw nieuwe dakgoot en regenpijp zitten er in een mum van tijd op.

Dakgoot laten repareren

Complete badkamerrenovatie

Wilt u uw badkamer laten renoveren of een tweede toilet in uw woning? Groenen Installaties legt nieuwe leidingen en afvoeren aan. Het hele waternetwerk nemen we onderhanden.

 

Zijn uw leidingen aan vervanging toe of wilt u een compleet nieuwe leiding? Zonder dat u daar al te veel last van heeft worden uw leidingen door ons gerenoveerd of vervangen.

Badkamer laten renoveren

Groenen Installaties verzorgt ook:

  • Luchtbehandeling: voor het verversen, verwarmen of verkoelen van de binnenlucht.

  • Vloerverwarming: voor aangenaam warme voeten, het hele jaar door.

  • Water- en gasnetwerken.

Neem contact op voor meer informatie